Articole Populare

Vezi cum se prepară mujdeiul de usturoi care distruge paraziții intestinali!

”Paraziții intestinali pot fi eliminați cu ajutorul unei cure de mujdei de usturoi”, declară fitoterapeutul Ovidiu Bojor. Acesta spună că întreaga cură trebuie să dureze 3 săptămâni.

Mai jos vă prezentăm rețeta celebrului fitoterapeut.

acest-mujdei-de-usturoi-distruge-parazitii-intestinali-vezi-cum-sa-l-prepari

Vei avea nevoie de:

  • 1 căpățână de usturoi
  • 0.5 linguriță de sare
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 linguriță de oțet

Ce faci mai departe:

Tot ceea ce trebuie să faci este să dai prin blender toate aceste ingrediente, ori dacă nu ai blender, să strivești usturoiul manual și să-l amesteci până la omogenizare cu celelalte ingrediente. Acum remediul este gata.

Acest remediu trebuie porționat pentru 4 zile. După ce s-a terminat, mai faceți o porție. Întreaga cură trebuie să dureze 3 săptămâni.

Nu trebuie să vă deranjeze mirosul neplăcut de usturoi. Gândiți-vă că veți pierde mult mai mult dacă nu veți face această cură și paraziții intestinal vor continua să vă mănânce din interior. Cu atât mai mult cu cât mirosul de usturoi din gură poate fi neutralizat cu alte alimente, cum ar pătrunjelul.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: visihow.com

Printare
error: Content is protected !!