Articole Populare

Vei vedea mai bine, vei detoxifica colonul și vei elimina grăsimea ficatului, dacă vei consuma ASTA! Nu mai ai nevoie de medici!

Deja de mult timp se știe că sfecla roșie este un puternic anti-oxidant. Cu toate acestea, recent au mai fost descoperite încă câteva proprietăți uimitoare ale acestei legume.

Anume din acest motiv în prezent compușii sfeclei roții sunt folosiți activ la producerea medicamentelor de diferite tipuri.

media_147435258196165200

În cele ce urmează vă prezentăm cele mai mari beneficii pentru organism ale acestui produs, care te vor motiva să-l folosești mai des în alimentație.

1. Ajută la digestie – datorită acizilor reduși, sfecla roșie stimulează digestia și elimină constipația.

2. Reglează nivelul colesterolului în sânge – merge vorba de eliminarea colesterolului rău și creșterea nivelului de colesterol bun în organism.

3. Ajută la vedere – astfel unele companii farmaceutice așa ca Pfizer sau Astra Zeneca au început să folosească compușii din sfecla roșie la fabricarea pastilelor pentru vedere.

4. Este energizant – datorită conținutului mare de zahăr natural, sfecla roșie tonifică organismul și îl face mai rezistent în fața oboselii.

5. Este diuretic – consumată regulat, sfecla roșie curăță eficient ficatul și colonul de toxine.

6. Scade tensiunea arterială – și totodată scade riscul infarctului miocardic.

Sperăm că te-am convins să folosești mai des această legumă în alimentație.

Nu uita să împărtășești acest material util prietenilor tăi pe Facebook.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: cuidadosdetusalud.com

Printare
error: Content is protected !!