Articole Populare

Vei spune ”Adio” arterelor înfundate, hipertensiunii și colesterolului rău cu această băutură!

Prezența mai multor boli la o singură persoană de multe ori are o cauză comună. Adică, un factor negativ poate genera mai multe tipuri de boli odată sau în lanț. Un asemenea factor este și colesterolul rău. Pe lângă faptul că el în sine reprezintă o problemă de sănătate, colesterolul înfundă și arterele. Și de parcă asta ar fi puțin, drept urmare a înfundării arterelor urmează hipertensiunea arterială, care la rândul său poate cauza accident cerebral vascular sau boli și accidente de același ordin.

Știind aceste lucruri suntem obligați să menținem nivelul colesterolului în limite normale, pentru că asta ne protejează de multe alte boli.

În acest articol îți vom da rețeta unui remediu care va normaliza nivelul tău de colesterol.

Vei avea nevoie de:

  • 1 kg de lămâi
  • 3 litri de apă
  • 200 grame de pătrunjel frunze
  • 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu

Ce faci mai departe:

Taie lămâile și pătrunjelul cât mai mărunt după care fierbe-le în apă împreună cu bicarbonatul de sodiu timp de 20 de minute la foc încet. Strecoară lichidul, plasează-l într-un borcan și pune-l în frigider.

Cum administrezi preparatul:

Se ia în fiecare dimineață câte 7 linguri de remediu, pe stomacul gol cu 15 minute înainte de micul dejun.

Această combinație de ingrediente face ca nivelul colesterolului să fie menținut într-o limită admisibilă, iar dacă este ridicat, atunci să-l aducă la un nivel normal.

Nu ezita să încerci acest remediu. Cu siguranță te va ajuta.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Sursa: healinglifeisnatural.com

Printare
error: Content is protected !!