Articole Populare

Vei scăpa ușor de aceste 5 probleme de sănătate cu ajutorul cepei! Chiar funcționează!

Ceapa face parte din legumele pe care omul a început să le folosească în alimentație încă din cele mai vechi timpuri. Nici în prezent ceapa nu a pierdut din popularitatea sa. Din contra! Această legumă a obținut o utilizare și mai largă, trecând din zona alimentară în spațiul medicinei naturiste.

Nu trebuie să fim prea mult deranjați de mirosul și gustul înțepător al cepei. Compușii care conferă cepei mirosul și gustul specific pot fi numiți ”esența cepei”, care fiind eliminați transformă ceapa într-un aliment aproape inutil.

În acest articol vom vorbi despre 5 metode inedite de a folosi ceapa pentru a scăpa de boli, dar mai întâi vă prezentăm lista compușilor și vitaminelor conținute de ceapă.

i9wwsk6

Ceapa conține:

  • Antioxidanți
  • Vitamina C
  • Cupru
  • Magneziu
  • Fosfor
  • Potasiu
  • Compuși sulfuroși (previn Parkinsonul și cancerul)

Cu ajutorul cepei poți trata aceste boli și afecțiuni:

Inflamația cronică – această afecțiune este mama multor boli, așa cum ar fi diabetul. Pentru a vindeca corpul de inflamațiile interne este necesar să consumăm zilnic câte 40 de grame de ceapă.

Febra – pentru a scăpa de febră mâncați 1-2 cepe medii, de asemenea tăiați mărunt câteva cepe și puneți-le în șosete. În doar câteva ore ceapa va scoate febra.

Ficat toxic – consumați ceapă cât mai des pentru a scoate toxinele din ficat.

Boli cardio-vasculare – pentru acest tip de boli consumați ceapă roșie care conține antocianină, un pigment roșu care este totodată foarte util pentru inimă și întreg sistemul circulator.

Arsuri – pentru a dezinfecta o arsură și a preveni inflamația, aplicați peste ea o felie ceapă.

Curiozități: Straturile exterioare ale cepei conțin cei mai mulți anti-oxidanți. Prin urmare, nu curăți ceapa foarte mult.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!