Articole Populare

Vei fi șocat când vei afla că această parte din puiul de găină nu se mănâncă!

Această poveste este reală și trebuie citită până la capăt. Ea îți va descoperi un mare pericol al alimentației organizate incorect. Iată ce a mărturisit o femeie pentru MyHealthyBook.com:

”O prietenă de-a mea a observat că pe abdomen i s-a format o umflătură. Medicul i-a spus că e un chist și că este nevoie de operație. Apoi s-a constat faptul că chistul avea în el sânge negricios. Operația s-a terminat, însă mult timp prietena mea s-a aflat într-o stare proastă.

Ea a bătut din nou alarma și iarăși a plecat la control medical. Medicul precedent nu mai era în post. Noul medic i-a dat o întrebare stranie. El a întrebat-o dacă consumă aripioare de pui. Prietena mea a răspuns afirmativ. După aceasta, medicul i-a descoperit un secret: el i-a spus următoarele lucruri:

”Trebuie să știi că carnea de pui din magazine este injectată cu steroizi și alte substanțe toxice. Toate injectările se fac în aripi, astfel în aripi cantitatea de substanțe toxice este mult mai mare.

Steroizii nu influențează doar creșterea puilor, ci el rămâne activ și atunci când nimerești în corpul uman prin mâncare. Acest fapt este periculos mai ales pentru femei, pentru că poate provoca dezordine hormonală. Dacă mănânci des aripioare de pui, crește riscul apariției chistului, mai ales pe abdomen.”

Această poveste a fost relatată de MyHealthyBook.com. Deși nu se știe cu siguranță dacă anume consumul de aripioare de pui a cauzat apariția chistului la acea femeie, faptul că puii sunt injectați cu steroizi prin aripi rămâne adevărat. Concluzia este că trebuie să evităm acest produs și să ducem un mod de viață activ.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoși.com

Sursa: MyHealthyBook.com

Printare
error: Content is protected !!