Articole Populare

Vei elimina furnicile pentru totdeauna cu aceste 5 metode naturale!

Dacă ești deranjată periodic sau constant de apariția furnicilor în locuința ta, atunci e timpul să iei măsuri mai drastice contra acestor insecte.

În continuare îți vom oferi 5 metode cu ajutorul cărora vei putea elimina furnicile pentru totdeauna. Alege metoda care ți se potrivește mai mult!

1. Metoda cu borax – amestecă 1 cană de zahăr cu jumătate de cană de apă și 1 lingură de borax și plasează amestecul într-un recipient închis. Fă câteva găuri în capacul recipientului și toate furnicile vor cădea în această capcană.

2. Metoda cu suc de lămâie – fă un amestec din apă și suc de lămâie în proporție de 1:1 și pulverizează lichidul în locurile prin care furnicile intră în locuința ta. Acestea nu suportă mirosul de citrice și vor prefera să rămâne afară.

3. Metoda cu apă fierbinte – dacă știi că furnicile vin în locuința ta dintr-un mușuroi din apropierea locuinței, toarnă în mușuroi apă fierbinte.

4. Metoda cu ulei de arbore de ceai – înmoaie un bețișor de urechi în ulei de arbore de ceai și aplică uleiul peste zonele pe unde vin furnicile.

5. Metoda cu oțet și uleiuri – fă un amestec din 1 lingură de săpun, 2/3 de cană de oțet, 1/3 cană de apă, 20 picături de ulei esențial de cătină și 20 de ulei de arbore de ceai. Pulverizează soluția peste zonele de acces a furnicilor și vei elimina invazia lor pentru mult timp.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Sursa: remedydaily.com

Printare
error: Content is protected !!