Articole Populare

Vei arăta ca la 20 de ani! Un remediu puternic contra ridurilor, acneei, rozaceei și cearcănelor.

Timpul trece iar sănătatea și aspectul nostru fizic are din ce în ce mai mult de suferit. Desigur, aceasta nu este un motiv de a ne împăca cu răul și a lăsa mâinile în jos. Din contra! Trebuie să facem tot ce este posibil și imposibil pentru a rămâne mereu sănătoși. Și frumoși, pentru că oamenii frumoși nu mor cu una cu două.

În cele ce urmează îți prezentăm un remediu eficient și natural pe bază de curcuma contra ridurilor, acneei, rozaceei și cearcănelor. Curcumaua sau turmericul este un puternic antimicrobian, astringent și antioxidant care previne îmbătrânirea pielii și reduce semnele de îmbătrânire ale acesteia. Astfel, datorită prafului de curcuma tenul tău va avea un aspect tânăr, îngrijit și sănătos.

un-puternic-remediu-pentru-riduri-rozacee-acnee-si-cearcane-ce-te-va-face-sa-arati-ca-la-20-de-ani

Iată de ce ai nevoie pentru a prepara acest remediu:

  • 1 linguriță de praf de curcuma
  • 1 linguriță de iaurt
  • 1 linguriță de miere de salcâm

Ce faci mai departe:

Toate cele 3 ingrediente se amestecă până la omogenizare, după care amestecul se aplică direct pe față. Lasă-l să acționeze timp de 30 de minute, după care spală fața cu apă călduță.

Repetă această procedură 10 zile rând pentru a-i vedea efectul fantastic. Apoi fă o pauză de alte 10 zile, după care poți folosi acest remediu după necesitate.

Îți dorim să arăți ca o regină!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyandnaturalworld.com

Printare
error: Content is protected !!