Articole Populare

Un singur ingredient și părul distrus va fi reparat în doar 15 minute!

Părul este o carte de vizită a femeii, de aceea fiecare doamnă vrea să aibă un păr puternic, sănătos și strălucitor. Însă în virtutea multor circumstanțe părul are mult de suferit. De aceea el are nevoie de o îngrijiră specială și permanentă.

Nu este nevoie să cheltui mulți bani pentru tot felul de produse cosmetice de îngrijire a părului. Există un ingredient ieftin și accesibil ca are același efect benefic asupra părului ca și produsele scumpe. Este vorba de gelatină.

repara-parul-distrus-in-doar-15-minute-tot-ce-ai-nevoie-este-un-ingredient

Gelatina este o substanță care conține glicină și prolină, două componente vitale pentru păr.

În cele ce urmează vă prezentăm un remediu pe bază de gelatină care îți va face părul sănătos, îl va hrăni și îl va ajuta să crească.

Iată de ce ai nevoie:

  • 1 lingură gelatină.
  • 1/2 cană de lapte.
  • 1 ou.
  • 2 linguri balsam obișnuit pentru păr
  • 2 linguri de ulei de măsline.

Cum faci remediul:

Gelatina se fierbe în lapte, după care trebuie să aștepți până laptele se răcește. Apoi adaugi celelalte componente în lapte și amesteci bine până obții o masă omogenă (poți folosi un robot de bucătărie).

Cum aplici remediul:

Părul se umezește puțin apoi remediul se aplică pe păr și se acoperă cu un sac de plastic. Peste 15 de minute părul se spală.

Pentru un efect mai bun se recomandă să folosești acest remediu de 2 ori pe săptămână.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!