Articole Populare

Un remediu mai bun contra îmbătrânirii NU există! În plus, nu cheltuiești pe el nici un ban!

Probabil cel mai mare om din toate timpurile va fi persoana care va inventa elixirul vieții. Însă până atunci nu putem decât amâna îmbătrânirea.

În continuare îți vom prezenta o mască care te va ajuta să amâni îmbătrânirea tenului, iar dacă ești deja persoană în etate – atunci să-i redai tinerețea.

Înainte de a-ți oferi această rețetă trebuie să știi că secretul unei tinereți lungi nu constă doar în măști anti-îmbătrânire. Modul de viață, alimentația și starea psihică, toate acestea influențează nu doar starea de sănătate, dar și procesele de îmbătrânire.

ikrkuyu

Astfel, pentru a te menține tânără cât mai mult timp este nevoie să duci un mod de viață activ, cu multă mișcare și sport. De asemenea, trebuie să eviți stresul și să nu-ți consumi nervii în zadar. Alimentația la fel este importantă. Încearcă să înlocuiești consumul de carne cu pește, pentru că zicala ”De la carne îmbătrânești” nu a apărut pe loc gol.

Acum să trecem la masca pentru întinerirea tenului.

Vei avea nevoie de:

  • 30 ml iaurt natural
  • 5 picături de ulei de măsline
  • 10 picături de oțet de mere

Ce faci mai departe

Ingredientele se amestecă la un loc, după care masca rezultată se aplică pe ten. Tenul se masează ușor timp de 15 minute.

Iaurtul funcționează ca exfoliant, care totodată stimulează înnoirea celulelor pielii.

Oțetul calmează tenul și îl curăță în adânc.

Uleiul de măsline hidratează și hrănește tenul, oferindu-i o culoare și un aspect sănătos și îngrijit.

Încearcă neapărat această mască pentru un ten veșnic tânăr. Nu vei regreta!

Îți dorim să rămâi mereu tânără!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!