Articole Populare

Un remediu de aur pe bază de lapte împotriva tusei. Acest leac cald te pune pe picioare într-o clipă!

Laptele este un produs foarte valoros care nu poate fi înlocuit cu nimic. Pe lângă calităţile sale nutritive, laptele mai are şi proprietăţi curative. Compoziția acestuia variază în funcție de specia animalului de la care a fost obținut, dieta lui şi de anotimp …

полезные свойства молока

Hipocrate şi Avicenna foloseau laptele pentru tratarea tuberculozei, anemiei şi gutei, iar în China antică, cu ajutorul acestui produs se tratau nevrozele și tulburările psihice.

Remediul naturist împotriva tusei pe care vi-l prezentăm se prepară pe bază de lapte: o reţetă valoroasă ajunsă până la noi din cele mai vechi timpuri.

народный рецепт от кашля

Remediu naturist împotriva tusei

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Aduceţi laptele până la punctul de fierbere, adăugaţi ceapa tăiată în patru. Fierbeţi timp de 5 minute.
  2. Luaţi laptele de pe foc, răciţi-l un pic, adăugaţi untul, bicarbonatul de sodiu şi coniacul.

Consumaţi acest leac cald (nu foarte fierbinte) înainte de culcare. Gustul este unul foarte specific: posibil că nu va fi prea plăcut să-l beţi. În schimb efectul nu se va lăsa mult aşteptat: A doua zi dimineaţa vă veţi simţi mult mai bine! Dacă intenționați să preparaţi acest remediu pentru copilul dvs., nu adăugați alcool!

Toamna este în toi – e timpul să împărtăşiţi această reţetă de săntate cu prietenii şi familia!

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!