Articole Populare

”Un pahar de vin roșu echivalează cu o oră de sport”, spun oamenii de știință!

Recent, cercetătorii de la Universitatea Alberta din Canada, au afirmat în public că un pahar de vin roșu zilnic este la fel de util pentru sănătate ca o oră petrecută la sală.

”Acest lucru – argumentează cercetătorii – se datorează rosveratrolului din vinul roșu, o substanță care îmbunătățește funcția cardiacă a inimii, întărește musculatura și sporește capacitatea de muncă”.

vin_rosu

John Burke, șeful echipei de cercetători, mai afirmă că oamenii care nu pot ori nu își pot permite să meargă la sală, pot înlocui sala cu consumul regulat de vin roșu. ”Important este ca vinul să fie natural și să nu conțină vreun compus ori adaos chimic care ajută la conservarea lui”, a adăugat acesta.

De asemenea, John Burk a menționat în special faptul că vinul roșu băut zilnic în cantitate de un pahar, împiedică apariția demenței și cancerului la bătrâni.

Nu uita să spui și prietenilor tăi despre aceste lucruri utile!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: huffingtonpost.co.uk

Printare
error: Content is protected !!