Articole Populare

A uitat complet de căderea părului după ce a adăugat ASTA în șampon! Recomandat tuturor!

Uleiurile esențiale au fost folosite din cele mai vechi timpuri iar în prezent utilizarea lor doar a crescut. Ele sunt foarte apreciate pentru faptul că fiind în volum redus conțin exact aceleași componente și aproape în aceeași cantitate ca și planta din care au fost extrase.

Utilizarea uleiurilor esențiale este foarte largă, însă deosebit de utile ele s-au adeverit a fi în cosmetologie și medicina naturistă.

fa6a227b05

În continuare îți vom oferi o rețetă datorită căreia pe de o parte vei putea stopa căderea părului, iar pe de altă parte vei stimula creșterea părului nou. Pentru asta ai nevoie doar de un șampon obișnuit cu pH neutru și ulei esențial de lămâie și rozmarin.

Tot ceea ce trebuie să faci e să adaugi în șamponul tău 10 picături de ulei esențial de rozmarin și 10 picături de ulei esențial de lămâie. După aceasta, scutură sticla ca uleiurile să se amestece cu șamponul.

Acest șampon îl folosești ca cel obișnuit, însă trebuie să nu-ți clătești părul timp de 10 minute, ca uleiurile esențiale să aibă timp să acționeze.

Cu acest șampon părul tău va redeveni bogat și va înceta să mai cadă.

Nu uita să distribui acest articol util prietenilor tăi.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifevision.com

Printare
error: Content is protected !!