Articole Populare

Trebuie să ții uleiul de cocos în baie din aceste 9 motive! Motivul nr. 8 este deosebit de important!

Uleiul de cocos are numeroase întrebuințări. În acest articol vă vom spune cum acest ulei poate fi folosit în calitate de produs cosmetic. Anume din aceste motive ar trebui să ai uleiul de cocos în baia ta!

1. Un hidratant al pielii extrem de bun – Unii specialiști numesc uleiul de cocos cel ma bun hidratant de acest fel. Într-adevăr, uleiul de cocos atunci când este aplicat pe piele îndată după duș, face pilea moale și strălucitoare.

2. Tratează eficient părul – Uleiul de cocos este bun nu doar pentru piele, dar și pentru păr. Acesta întărește firele uscate de păr, iar atunci când este aplicat pe scalp previne căderea părului și stimulează creșterea lui.

iwmvyyd

3. Gargară cu ulei – este o modalitate bună de a scăpa de bacteriile din gură. 2 linguri de ulei de cocos sunt suficiente pentru a scoate toate bacteriile din cavitatea bucală și din gât (ai grijă să nu înghiți uleiul, pentru că este plin cu bacterii).

4. De folos la epilatul picioarelor – aplicați uleiul înainte de epilare pentru a face pielea mai elastică și după epilare pentru a calma iritațiile pielii.

5. Ulei de umplutură – Atunci când vrei să aplicați ulei esențial pe corp, ar trebui să-l dizolvați puțin în ulei de cocos, deoarece uleiurile esențiale sunt foarte concentrate.

6. Demachiant – mai întâi spală fața cu apă, după care folosește uleiul de cocos pentru a scăpa de restul machiajului.

7. Excelent pentru unghii – aplică acest ulei peste unghii, pentru a scăpa rapid și ușor de cuticule.

8. Remediu contra ciupercilor de la picioare – puțini cunosc despre acest efect al uleiului de cocos, dar atunci când el este aplicat peste zona atacată de ciuperci, uleiul de cocos nimicește ciuperca. Aplicați ulei de cocos în mod repetat, până scăpați de ciupercă.

9. Calmant pentru arsuri – dacă aveți vreo arsură, după ce ați răcit zona cu gheață aplicați ulei de cocos peste ea, pentru că uleiul de cocos este un antiseptic bun.

Încearcă toate aceste utilizări ale uleiului de cocos!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!