Articole Populare

Tratamente cu bicarbonat pentru vindecarea organismului

Bicarbonatul de sodiu accelerează metabolismul organismului, având un efect energizant, şi reduce durerile stomacului. Mai mult ca atât, bicarbonatul este un excelent remediu curativ şi preventiv pentru tratarea unui şir de afecţiuni.

Mai jos vă prezentăm 4 reţete de amestecuri de bicarbonat de sodiu cu alte ingrediente ce pot ridica imunitatea şi preveni îmbolnăviri.

Ceai verde şi bicarbonat – accelerează metabolismul organismului

Pentru această reţetă ai nevoie de un ceai verde gata pregătit şi un sfert de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Consumă amestecul cel puţin o dată pe zi.

Compușii activi ai ceaiului verde, precum cofeina, tianina și catechina stimuleză arderile de grăsimi, în timp ce bicarbonatul măreşte alcalinitatea corpului.

Apă cu bicarbonat – previne bolile şi calmează indigestiile

Amestecă două linguri de bicarbonat cu 250 ml de apă și bea remediul lichid de 3 ori pe zi. Acest amestec ridică nivelul de alcalinitate a corpului. Ca urmare, acesta poate preveni îmbolnăvirile datorate acidității ridicate.

Durerile și arsurile de stomac pot fi prevenite în felul următor: o jumătate de linguriță de bicarbonat se dizolvă în 200 ml de apă și se bea cu o oră înainte de fiecare masă.
Bicarbonat de sodiu + suc de lămâie + miere + apă – amestec energizant

Amestecă un sfert de linguriță de bicarbonat cu 150 ml de suc de lămâie, 2 linguri de miere de albine şi 1,5 l de apă. Consumă câte 1-2 pahare atunci când depui mult efort. Păstrează acest remediu la frigider într-un borcan de sticlă.

Bicarbonat cu oțet de mere – gestionează bolile stomacale

Bicarbonatul combinat cu oțetul de mere rezolvă imediat problemele de hiperaciditate. Pentru aceasta, amestecă un sfert de linguriță de bicarbonat cu două linguri de oțet de mere şi cu 200 ml de apă. Amestecul este recomandat a fi consumat atunci când simţiţi arsuri la stomac sau alte simptome de hiperaciditate.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!