Articole Populare

Tratament natural pentru ficat, stomac şi colon din gutui şi mere. Este eficient în caz de diaree, dizenterie, boli hepatice

Gutuile sunt foarte eficiente pentru ficat, stomac şi colon. Acestea sunt recomandate în caz de diaree, dizenterie, enterocolită, infecţii respiratorii, boli hepatice şi vomă. Fructele, au proprietăţi tonice şi emoliente, benefice pentru mucoasa digestivă şi proprietăţi antivirale care stopează dezvoltarea virusurilor ce cauzează apariţia hepatitei A, B sau C.

fcinseason-apple-quince-sauce_xlg

Totodată gutuile conţin şi săruri minerale, vitamine care îmbunătăţesc funcţia ficatului, contribuind la regenerarea ficatului şi tratarea deficienţei pancreatice.

Remediu eficient împotriva hepatitei virale

Ingrediente:

  • 1 gutuie
  • 2 mere
  • 2 linguri de miere de albine
  • 500 de ml de apă

Mod de preparare:

Dacă folosiţi fructe naturale, nu este necesar să le curăţaţi de coajă. Spălaţi gutuile, şi tăiaţi-le cubuleţe. Apoi mixaţi în blender pentru 1-2 minute toate ingredientele până obţineţi un nectar omogen. Remediul obţinut are efecte antivirale şi imunostimulatoare.

Împotriva insuficienţei hepatice

Ingrediente:

  • 2 gutui
  • 2 linguri de miere
  • 1 litru de apă

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele în blender până obţineţi un suc cremos. Beţi câte un litru pe zi, pe stomacul gol. Cura durează 45 de zile, iar în această perioadă este recomandat să renunţaţi la carne, prăjeli, margarină şi alte grăsimi hidrogenate, făină şi zahăr alb.

Pentru stomac, intestin şi colon

Preparaţi o salată din gutui şi mere rase, în cantităţi egale. Adăugaţi puţină miere şi suc de lămâie. Salata curăţă tubul digestiv, elimină toxinele din colon şi reglează tranzitul intestinal, deoarece ambele fructe conţin fibre.

De asemenea, această salată este benefică pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus, pentru că amestecul de fructe asigură senzaţia de saţietate şi reduce pofta de mâncare.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Surse selective: betterbones.com, draxe.com, drweil.com

Printare
error: Content is protected !!