Articole Populare

Studiu medicinal: Iată cum Cimbrul poate vindeca de patima Beției!

În principal, cimbrul este cunoscut în calitate de condiment și plantă cu ajutorul căreia poți vindeca bolile aparatului respirator, așa cum ar fi tusea, bronșita sau congestiile în piept. Dar aceasta nu este tot.

În ultimul timp tot mai mulți medici afirmă că cimbrul poate vindeca patima beției. De această părere este și celebra terapeută Maria Treben. Iată ce afirmă aceasta:

– Patima beției este doar nominal o patimă. În realitate, ea este o boală ca toate celelalte care fac organismul nostru să funcționeze greșit. Creierul se stimulează artificial și primim comanda ”să bem” fără a avea un motiv anume. Însă aceasta este o ”eroare de creier” care se tratează medicamentos, ca oricare altă boală.

666c03abc4

Anume în acest moment în prim plan apare cimbrul. Această plantă este una din puținele care posedă un tip de antioxidanți speciali care repară ”erorile de sistem” ale creierului. Adică, acești antioxidanți blochează impulsurile greșite care vin din creier care o fac pe persoană să bea alcool nemotivat.

Acest fapt a fost confirmat și de un studiu realizat recent la Universitatea King Khalid din Arabia Saudită. Profesorii de acolo au demonstrat că antioxidanții din cimbru pot elibera persoana de viciul beției.

Iată cum se folosește cimbrul împotriva alcoolismului:

Un pumn de cimbru se fierbe în jumătate de litru de apă timp de 15 minute. Infuzia se strecoară și se consumă câte o linguriță din 10 în 10 minute, până la finisare.

În continuarea persoana care va bea acest ceai trebuie să se aștepte la greață, vărsături, transpirație sau sete. Aceasta este reacția normală.

Cura cu ceai de cimbru durează până când persoana bolnavă se eliberează din captivitatea alcoolismului (respectiv, această durată este diferită de la om la om).

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Surse selective: stylecraze.comgreekmedicine.net

Printare
error: Content is protected !!