Articole Populare

Semințele de dovleac îmbunătățesc vederea și somnul și pot ucide celulele canceroase!

Un studiu spaniol recent arată că semințele de dovleac sunt capabile să omoare celulele canceroase. De asemenea, ele posedă proprietăți antiinflamatorii, antidepresive și pot îmbunătăți starea fizică și psihică.

Semințele de dovleac, dacă sunt consumate zilnic, sunt foarte utile pentru femeile aflate în menopauză. Astfel acestea reduc riscul dezvoltării cancerului de sân cu 22%, arată un alt studiu olandez.

seminte-de-dovleac-organic-crud-250g1214225_-650x489

De asemenea, aceste semințe sunt foarte bogate în zinc, un element absolut necesar pentru un sistem imunitar sănătos. Fiind bogate și în mangan, fibre, potasiu și fosfor, semințele de dovleac contribuie la pierderea greutății, fapt extrem de benefic pentru persoanele care vor să slăbească.

Bărbații la fel sunt rugați insistent să consume semințe de dovleac, pentru că acestea influențează pozitiv prostata și sănătatea masculină.

Consumul zilnic optim de semințe de dovleac este de 20 de grame. Pentru cea mai bună asimilare, se recomandă ca semințele să fie mâncate între mese.

Nu uita să distribui și prietenilor tăi acest articol util.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: familylifegoals.com

Printare
error: Content is protected !!