Articole Populare

Se pare că trebuie să puneți lămpi de sare în fiecare cameră. Motivul… habar nu aveam!

Sarea – ce m-aș face fără ea? Nici mâncarea nu ar avea gust, nici drumurile nu ar fi deszăpezite. Sarea continuă să mă uimească mereu. Sarea roză de Himalaya este considerată cea mai scumpă sare din lume. S-a format milioane de ani sub presiunea munților Himalaya, unde mările au dispărut la picioarele munților de sare. În această sare pot fi găsite peste 84 de minerale, inclusiv calciu, zinc, fier, magneziu și cupru. Noi mâncăm sarea roză de Himalaya, dar există și alte moduri de a o folosi.

j4

Lămpile făcute din sare roză de Himalaya s-au răspândit destul de mult, deoarece au capacitatea de a curăța aerul. Ce am în vedere? Vă aduceți aminte de senzația de încordare când mergeți prin birou? Și senzația de relaxare când pășiți pe iarba de primăvară? Se consideră că motivul este cantitatea ionilor negativi din aer. Când există mai mulți ioni negativi, noi îi inspirăm și corpul nostru reacționează. Ionii negativi îi neutralizează pe cei pozitivi, ceea ce nu are un efect pozitiv asupra organismului nostru. Ionii pozitivi sunt emiși de dispozitivele electronice cum ar fi computerele sau telefoanele mobile.

Persoanele reacționează în mod diferit la ionii pozitivi: unii sunt stresați, au dureri de cap, dereglări de somn și simptome de alergie. Lămpile de sare sunt un mod ușor și pasiv de a controla nivelul de ioni pozitivi! Mai multe persoane au spus că lămpile îi ajută să facă față următoarelor afecțiuni:

  • insomnie
  • dureri de cap/migrene
  • stres și anxietate
  • alergii
  • afecțiuni ale pielii
  • înfundare a nasului
  • afecțiuni respiratorii și astmă

Lămpile din sare roză de Himalaya sunt foarte frumoase și le-aș pune cu mare plăcere prin toată casa!

Priviți video de mai jos pentru mai multe detalii!

 

Vă dorim să fiți plini de energie și sănătoși!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!