Articole Populare

Scapi de simptomele gripei și răcelii în mai puțin de 24 de ore cu această bombă anti-răceală!

Odată ce am intrat în sezonul virozelor este foarte necesar să depunem ceva efort pentru a nu ne îmbolnăvi. Știm că răceala poate trece ușor, însă de multe ori ea face complicații și trece în bronșită sau pneumonie. Iată de ce trebuie să facem totul pentru a nu răci.

În primul rând se cere să fim precauți și să evităm contactul cu persoanele bolnave. Dar dacă totuși ai răcit și ai gripă, există un remediu simplu care poate vindeca această afecțiune. Nu trebuie să mergi la farmacie pentru a-ți procura pastile din mai multe motive:

1. Pastilele dăunează ficatului, stomacului și rinichilor

2. Ele costă bani

3. Îți poți preparați singur un remediu natural la fel de puternic ca pastilele folosind produsele pe care le ai deja la îndemână.

bomba-anti-raceala-si-gripa-care-te-scapa-de-simptome-in-24-de-ore-sau-mai-putin

Iată de ce ai nevoie:

  • 500 ml apă
  • 1/2 lămâie (stoarsă)
  • 2 linguri de miere
  • 1 ceapă

Ce faci mai departe:

Taie ceapa rondele apoi pune-o la fiert pe 15 minute în apă. După ce apa răcit puțin, strecoară apa apoi adaugă sucul de lămâie și mierea. Remediul este gata!

Această băutură se consumă de 3 ori pe zi. În mai puțin de 24 de ore te vei face perfect sănătos!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: webmd.com

Printare
error: Content is protected !!