Articole Populare

Scapă de insomnii şi asigură-ţi un somn liniştit cu doar o linguriţă din acest remediu

Insomnia este o problemă, care influenţează negativ starea de spirit, sănătatea şi duce la lipsa de energie şi incapacitatea de lucru.

istock_000023076148_small

Insomnia poate fi combătută prin schimbarea stilului de viaţă, fără a fi necesară administrarea medicamentelor. Această problemă reprezintă incapacitatea de a obţine cantitatea de somn, pentru a te simţi odihnit.

În cazul în care eşti obosit în timpul zilei, chiar dacă ai dormit 8 ore, este un semn că s-ar putea să suferi de insomnie.

În asemenea situaţie, creierul reacţionează lent, creşte riscul apariţiei unor afecţiuni, cum ar fi accident vascular cerebral, hipertesiune arterială şi boli cardiace.

Somnul este esenţial pentru sănătate, întrucât contribuie la buna funcţionare a organismului.

Iată un remediu natural care are efecte extrem de eficiente. Constă din doar 2 ingrediente.

Ingrediente:

  • 1 linguriţă de sare de Himalaya
  • 8 linguriţe de miere de organică

Mod de preparare:

Se amestecă bine ingredientele şi se pun într-un borcan închis ermetic.

Mod de utilizare:

Ia o linguriţă seara, înainte de somn şi se ţine sub limbă. Sau acest remediu poate fi amestecat cu un pahar de apă caldă şi băut la fel ca ceaiul.

Sarea de Himalaya conţine numeroase minerale esenţiale şi nu conţine toxine.

Aceasta reglează nivelul de serotonină şi melatonină din organism, ceea ce favorizează un somn sănătos şi reduce tensiunea arterială.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!