Articole Populare

Scapă de durerile de genunchi şi articulaţii în doar 5 zile cu ajutorul acestei băuturi

Iată o reţetă care îţi va întări genunchii, gleznele şi articulaţiile. Cauzele apariţiei problemelor sunt ceea ce purtăm, vârsta sau predispoziţia genetică.

Problemele cu genunchii sunt cele mai dureroase. Genunchii sunt printre cele mai importante articulaţii ale corpului, întrucât cu ajutorul lor stăm în picioare, alergă, sărim, etc. Însă, odată ce înaintăm în vârstă, apar problemele cu genunchii. Ligamentele şi tendoanele devin mai puţin flexibile.

Pentru buna funcţionare a genunchilor este necesar ca aceştia să fie lubricaţi, ceea ce se întâmplă în mod natural. Respectând un regim sănătos, putem menţine lubrificarea necesară pentru ca articulaţiile să nu se deterioreze.

drink-knee

Cum acţionează această băutură?

Această reţetă conţine multe ingrediente naturale, ce combat durerile de articulaţii. Conţine nutrienţi, vitamine şi minerale necesare organismului şi are proprietăţi antiinflamatorii.

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de apă
  • 10 g de scorţişoară
  • 2 ceşti de ananas tăiat
  • 1 ceaşcă de suc de portocale proaspăt stors
  • 1 ceaşcă de ovăz
  • 40 g de miere
  • 40 g de migdale pisate

Mod de preparare:

Se fierbe ovăzul, apoi se strecoasă.

Se răceşte ovăzul.

Se adaugă sucul de anas şi cel de portocale.

Se adaugă scorţişoara şi migdalele.

Se adaugă miere.

Se pun toate ingredientele în blender şi se amestecă.

La sfârşit se adaugă ovăzul şi se amestecă.

Poţi consuma băutura cu gheaţă, ca smoothie sau cald. Bea băutura zilnic şi te vei convinge că durerile de articulaţii dispar.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: makeyourlifehealthier.com

Printare
error: Content is protected !!