Articole Populare

Scapă de durerile articulare în doar 5 zile cu această băutură naturală!

Genunchiul este o parte importantă a corpului omenesc, deoarece susţine poziţia corectă a corpului şi sprijină mişcările picioarelor în timp ce ne deplasăm, alergăm, sărim sau stăm în picioare. Odată cu trecerea anilor, genunchii pot fi afectaţi de leziuni, lovituri, răni, astfel încât ligamentele şi tendoanele devin mai puţin flexibile, deoarece lubrifierea este redusă.

edaaa701a54ca32d4643580989bbd110

Potrivit experţilor, procesul de lubrifiere se produce natural, însă odată ce îmbătrânim, acesta se reduce în mod semnificativ. Pentru a menţine pe un termen îndelungat mobilitatea genunchilor, vă oferim un tratament care ulterior vă va ajuta să mergeţi şi să alergaţi mult mai bine.

Această băutură conţine substanţe nutritive şi compuşi sănătoşi, cu puternice proprietăţi antiinflamatoare, care ajută la reducerea durerilor articulare. Remediul mai conţine şi cantităţi considerabile de vitamina C, bromelaină, siliciu şi magneziu.

Băutura se prepară uşor, trebuie doar să respectaţi instrucţiunile.

Ingrediente:

  • 250 de ml de apă
  • 7 g de scorţişoară
  • 2 căni de ananas mărunţit
  • 1 cană de fulgi de ovăz
  • 1 cană de suc de portocale proaspăt stors
  • 40 de g de migdale zdrobite
  • 40 de g de miere naturală

Mod de preparare:

Turnaţi o cană de apă clocotită peste ovăz şi lăsaţi să se răcească. Stoarceţi sucul din bucăţile de ananas, iar mierea, scorţişoara, apa, migdalele şi sucul de portocale amestecaţi-le în blender. Migdalele trebuie zdrobite înainte de a fi puse în blender. Apoi adăugaţi sucul de ananas şi ovăzul în amestec, fără a opri blenderul.

Se mai pot adăuga cuburi de gheaţă în acest smoothie.

Consumaţi băutura timp de 2 săptămâni şi veţi observa că articulaţiile genunchilor vor funcţiona mult mai bine. Ligamentele şi tendoanele se vor întări. Veţi merge şi alerga fără nici o problemă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!