Articole Populare

Ridurile vor dispărea complet în 15 minute după ce vei aplica asta pe mâini!

Mâinile noastre sunt cele mai solicitate zone ale corpului, de aceea pielea de pe mâini se deteriorează și îmbătrânește foarte rapid. Acest lucru ne motivează să avem o grijă aparte pentru ele.

Din fericire, există foarte multe remedii naturiste care pot reda mâinilor aspectul sănătos și tânăr, astfel încât să nu fiți nevoită să cumpărați creme care nu neapărat ajută, în schimb de fiecare dată ne bat la buzunar.

apply-this-on-your-hands-wait-15-minutes-and-wrinkles-disappear-completely

Astăzi redacția Sanatosi.com ți-a pregătit câteva rețete de îngrijire a mâinilor. Folosește-o pe cea care îți convine mai mult, sau pe toate consecutiv!

Rețetă de întinerire a mâinilor

Amestecă un albuș de ou cu 2 linguri de miere și aplică amestecul peste mâini, totodată masându-le.

Dacă ai mulți cartofi, fierbe un cartof mediu, apoi strivește-l și amestecă-l cu o lingură de miere, 1 lingură de ulei de măsline și o lingură de lapte. Amestecul trebuie lăsat să acționeze nu mai puțin de 15 minute.

De asemenea, pentru întinerirea mâinilor se recomandă folosirea uleiului de măceșe.

Poți folosi aceste rețete în fiecare zi!

Cum scapi de petele de pe mâini.

În acest sens, folosește un amestec din zahăr (2 linguri) și zeamă de 1/2 de lămâie. Amestecul dat se folosește pentru exfoliere, lucru care totodată elimină pas cu pas petele de pe mâini.

Cum îmi pot hidrata mâinile?

Foarte simplu: folosește uleiul de migdale. Acest ulei are capacitatea de a reține apa în mâini, astfel încât mâinile tale vor deveni mai tinere. Folosește uleiul dat nu mai rar de 1 dată la 2 zile.

De asemenea, poți aplica vaselina peste mâini. Lasă să lucreze vaselina peste noapte, punându-ți mânuși de bumbac.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!