Articole Populare

Rețeta care întărește și regenerează oasele, articulațiile și genunchii. Doctorii sunt uimiți!

Efectele pozitive ale mierii asupra sănătății umane este cunoscută încă din antichitate. Astfel, conform mitologiei grecești, ambrosia – băutura zeilor nemuritori, era preparată din miere.

În prezent mierea nu și-a pierdut deloc poziția sa în tratamentul bolilor. Din contra, s-au descoperit multe proprietăți noi ale acestui produs natural fantastic.

Una dintre aceste proprietăți noi este tratarea și regenerarea, oaselor, articulațiilor și genunchilor. Redacția Sanatosi.com îți va dezvălui în cele ce urmează modul în care trebuie folosită mierea pentru a beneficia de aceste efecte.

doctorii-sunt-uimiti-aceasta-reteta-intareste-si-regenereaza-oasele-genunchii-si-incheieturilor

Vei avea nevoie de :

  • 10 lingurițe de semințe de in
  • 50 g semințe de dovleac
  • 3 lingurițe de stafide
  • 50 g semințe de floarea-soarelui
  • 50 g boabe de grâu
  • 1 kg miere de flori sălbatice

Ce faci mai departe:

Toate ingredientele se amestecă până la omogenizare, după care amestecul se păstrează într-un borcan închis ermetic în frigider. Nu amestecați ingredientele direct în borcan, pentru că puteți ușor sparge borcanul.

Cum folosești preparatul:

Pentru a avea oasele, articulațiile și genunchii sănătoși, trebuie să consumi câte o linguriță de acest amestec cu o jumătate de oră înainte de cele 3 mese principale ale zilei.

În plus acest remediu poate combate osteoartrita și osteoporoza și este un puternic energizant.

Nu ezita să distribui acest articol util prietenilor tăi pe Facebook.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!