Articole Populare

Remediul natural ce previne apariţia celulelor canceroase, elimină chisturile de pe ficat, plămâni şi rinichi

Acesta este unul dintre cele mai vechi leacuri folosite de călugării din România. Vindecă atât trupul cât şi sufletul şi este utilizată de sute de ani, datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare. Potrivit mai multor studii, tămâia distruge celulele canceroare de la nivelul ovarelor.

chto-takoe-ladan

Mai mult decât atât, aceasta face chimioterapia mai eficientă şi ajută la distrugerea celulelor, care nu răspund la tratament. După cum susţin experţii britanici, tămâia este benefică atunci când cancerul este rezistent la tratamentele clasice şi pot mări speranţa de viaţa a persoanelor aflate în stadii avanasate de cancer ovarian.

Tămâia este un remediu excelent ce elimină chisturile de pe ficat, pămâni sau rinichi.

Se recomandă, timp de o săptămână, dimineaţa pe stomacul gol, înghiţirea unui bob de tămâie albă, care să fie învelit în miez de pâine, ca să nu atingă dinţii, pentru că formează carii. În următoarele 3 săptămâni se repetă procedura din două în două zile. În acelaşi timp se beau 3-4 pahare cu ceai din traista-ciobanului, înaintea meselor principale sau între mese în loc de apă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!