Articole Populare

Remediu antic german utilizat pentru curățarea arterelor, prevenția infecțiilor, reducerea colesterolului și întărirea sistemului imunitar

Rețeta următoare are origini germane. Ea a fost folosită timp de secole ca tratament pentru numeroase afecțiuni – ateroscleroza, hipercolesterolemia, intoleranța la frig și infecțiile. Această rețetă este potrivită și pentru tine dacă ai un sistem imunitar slab sau ai nevoie de detoxifiere hepatică.

This-Ancient-German-Remedy-Will-Help-Unclog-Your-Arteries-Prevent-Infections-Reduce-High-Cholesterol-And-Boost-Your-Immune-System

Ai nevoie doar de 4 ingrediente pentru a pregăti următoarea băutură:

  • 4 lămâi bio (cu coajă);
  • 3 – 4 cm rădăcină de ghimbir sau 2 linguri de ghimbir ras;
  • 4 căpățâni de usturoi (mari);
  • apă.

 

Mod de reparare

Curăță și spală lămâile întregi, apoi taie-le în bucăți. Curăță usturoiul. Aceste 2 ingrediente și ghimbirul se pun într-un blender și se amestecă până se uniformizează. Toarnă această compoziție într-o cratiță, adăugând și apa. Se ține pe foc până ajunge la punctul de fierbere, amestecând continuu. După aceasta pune cratița deoparte. Când se răcește, strecoară lichidul obținut și toarnă-l într-o sticlă sau borcan.

Bea câte un pahar din acest remediu pe stomacul gol, cu 2 ore înainte de fiecare masă. O cură durează 3 săptămâni. Se face o pauză de 1 săptămână și se mai urmează încă o cură de 3 săptămâni. Dacă nu-ți place gustul acestei băuturi, o poți îndulci cu miere.

Vei observa efectul pozitiv al acestui remediu în timpul primei cure. O să te simți reîmprospătat, mai energic și mai revigorat. Acest tratament naturist poate fi eficient împotriva litiazei renale și a congestiei vasculare.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: http://www.healthyfoodteam.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!