Articole Populare

Remediile cu sfeclă roşie şi miere sunt extrem de benefice pentru sănătate. Iată ce efecte au

Sfecla roşie este o sursă bogată de vitaminele A, B şi C, magneziu, potasiu, fier, calciu, fosfor şi acid folic, conţine carbohidraţi, care se transformă în energie pentru organism, şi are puţine calorii. Combinată cu miere de albine, sfecla roşie devine un remediu natural puternic, cu efecte de lungă durată.

1

Iată câteva reţete, uşor de preparat în condiţii casnice:

Curăţirea sângelui, întărirea sistemului imunitar

Tăiaţi mărunt 500 grame de sfeclă şi 500 grame de morcov, apoi turnaţi apă clocotită, cât să acopere cu 2 degete legumele. Fierbeţi la foc mic timp de 30 de minute. După ce au fiert, adăugaţi câte 1 cană de stafide şi caise uscate, apoi mai lăsaţi să fiarbă încă 5 minute. Lăsaţi preparatul să se răcească şi apoi amestecaţi cu 2 linguri de miere. Păstraţi amestecul într-un loc răcăros timp de 12 ore. Consumaţi câte 100-150 de grame, de 3 ori pe zi, timp de 1 lună.

Revitalizarea organismului

Pentru revitalizarea organismului după intervenţii chirurgicale, chimioterapie şi în timpul tratamentelor de lungă durată, este recomandat vinul tonic din sfeclă.

Amestecaţi în cantităţi egale, câte 250 ml sucuri de: sfeclă, morcov, ridiche neagră, usturoi, lămâie, miere şi vin roşu dulce. Păstraţi vinul în vase de sticlă, în frigider. Consumaţi câte 50 ml, de 3 ori pe zi. Cantitatea de 1750 ml este doza necesară pentru o cură care se repetă de 5 ori pe an, cu pauze de 3-4 săptămâni.

Slăbire

Sucul natural din sfeclă şi miere conţine puţine calorii şi este bogat în antioxidanţi şi fibre care ajută la slăbit.

Amestecaţi foarte bine o cană de suc de sfeclă roşie cu 1 lingură de miere de albine, până se dizolvă. Preparatul se ia în fiecare dimineaţă, timp de 30 de zile. Este important să nu depăşiţi doza.

Amigdalită

Umpleţi un borcan de 700 ml cu sfeclă crudă, dată pe răzătoare. Adăugaţi 2-3 linguri de oţet şi lăsaţi la macerat timp de 3 ore, amestecând periodic. Apoi stoarceţi sucul şi amestecaţi-l cu puţină miere de albine lichidă.

La fiecare 2 ore faceţi gargară cu lichidul obţinut. Pentru a accelera procesul de vindecare, în pauzele dintre gargare, mestecaţi încet câte o felie de sfeclă crudă.

Bronşită cronică

Amestecaţi sucul obţinut dintr-un kg de sfeclă cu 1 kg de miere de albine, 500 ml vin roşu de casă, 1 pahar de suc de morcov şi 1 kg de piersici curăţate de sâmburi şi tăiate felii. Puneţi totul într-un borcan de sticlă şi introduceţi într-un vas cu apă călduţă şi fierbeţi timp de 10-12 minute pe baie de aburi, după primul clocot. În timpul fierberii amestecaţi cu o lingură de lemn sterilizată. Păstraţi remediul în frigider.

Consumaţi câte 75 de grame din remediul obţinut, dimineaţa, pe stomacul gol, după care mâncaţi o bucăţică de unt. Doza este pentru o singură persoană. Continuaţi tratamentul până terminaţi întreaga cantitate.
Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: dancinginyoursoulshoes.com

Printare
error: Content is protected !!