Articole Populare

Puțin oameni știu cum să folosească această plantă, dar ea îți poate salva viața într-un minut!

Diagnosticarea cu leucemie sună ca o condamnare la moarte, însă în acest articol vă vom prezenta un remediu pe bază de rădăcină de păpădie care poate ajuta persoanele care suferă de această boală să lupte cu ea.

Un studiu recent arată că rădăcina de păpădie conține citotoxine, compuși care omoară leucemia.

Dar funcționează asta oare în realitate?

1347945_74596141

Răspunsul este: Da! Caroline Hamm este un medic oncolog care recomandă tratamente pe bază de rădăcină de păpădie persoanelor cărora chimioterapia nu le-a ajutat. Ea le recomandă pacienților săi să prepare ceai din rădăcini de păpădie și să bea acest ceai în cantități cât mai mari.

Împreună cu dr. Siyatam Pandey de la Universitatea Windsor, dr. Hamm a efectuat un experiment medical pe 9 oameni care sufereau de leucemie. Aceștia au trebuit să bea ceai de rădăcină de păpădie în decursul a două zile. După ce a trecut perioada de test, doctorii au constatat că celulele bolnave au fost ucise în totalitate! Totodată, celulele sănătoase au rămas intacte.

Deosebit de util s-a adeverit a fi ceaiul de rădăcini de păpădie pentru tratarea cancerului de prostată și de sân. De fapt, acest lucru nu este deloc surprinzător, pentru că această plantă a fost folosită în medicina populară sute de ani.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor tăi!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthycaregroup.com

Printare
error: Content is protected !!