Articole Populare

Privind în palma ta, poți afla câți ani vei trăi! Iată cum se face asta!

Privind în palmă putem afla viitorul nostru. Chiromanția este o disciplină care se practica încă în Egiptul Antic. Cu ajutorul ei faraonii aflau cât timp vor trăi, dacă trebuie să înceapă un război sau nu, sau dacă e cazul să facă reforme economice în stat. Și reieșind din faptul că Egiptul Antic a fost un imperiu foarte longeviv, puternic și bogat, înseamnă că chiromanția funcționa.

În acest articol îți vom arăta cum îți poți citi în palmă viitorul.

Chiromanția presupune interpretarea liniilor din palma stângă. De ce anume palma stângă? Pentru că cu ea lucrăm mai puțin, respectiv informația din ea nu se ”șterge”.

afla-cati-ani-vei-trai-doar-privind-in-palma

Linia vieții este cea care înconjoară degetul mare. Cu cât este mai lungă și mai conturată, cu atât vei fi mai longeviv și fericit. Viceversa la fel este valabilă.

În același mod poți determina calitatea celorlalte aspecte ale vieți. În palmă mai poți identifica linia soarelui (a energie tale), a inimii (dragostea), a capului (inteligența), a sănătății și a norocului.

Fii atent la întreruperile din aceste linii. Dacă vezi vreo întrerupere, aceasta înseamnă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, sub aspectul respectiv. Astfel, dacă de exemplu vezi vreo întrerupere la linia capului, atunci este cazul să citești ceva mai des, pentru că asta o să-ți fie de folos. La fel procedezi și în celelalte cazuri.

Notă: Cineva poate întreba cum îți poți schimba norocul. Răspunsul de fapt e simplu: Muncind mai mult și mai inteligent!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: wikihow.com

Printare
error: Content is protected !!