Articole Populare

Previne atacul de cord, reduce colesterolul, întărește sistemul imunitar: Doctorii au rămas uimiți de acest remediu!

Tratamentul pe care ți-l propunem are la bază două ingrediente simple, dar cu un impact fantastic asupra sănătății noastre. Este vorba de scorțișoară și miere, care și separat aduc multe beneficii sănătății, dar atunci când sunt combinate efectul lor devine și mai puternic.

Astfel, folosind amestecul din miere și scorțișoară, vei putea să vindeci așa boli ca artrita, infecțiile urinare, răceala, bolile cardiovasculare, colesterolul mărit, etc.
dieta-cu-miere-si-scortisoara

În continuare îți prezentăm detaliat cum trebuie să prepari amestecul din miere și scorțișoară pentru fiecare boală în parte:

1. Pentru colesterolul ridicat, amestecă 2 lingurițe de miere și 3 de scorțișoară. Consumă amestecul și colesterolul va descrește instantaneu.

2. Pentru bolile cardiovasculare, consumă în fiecare dimineață câte o linguriță de miere amestecată cu o altă linguriță de scorțișoară.

3. Pentru artrită, bea ceai din scorțișoară îndulcit cu miere, după gust.

4. Pentru infecții urinare, fierbe în puțină apă o linguriță de scorțișoară. Bea acest ceai, după care consumă cât mai multă miere naturală.

5. Pentru răceală, amestecă o lingură de scorțișoară cu o lingură de miere naturală. Consumă acest amestec o dată la 3 ore până nu trece răceala.

6. Pentru a-ți întări sistemul imunitar este suficient să consumi cât mai des miere și scorțișoară, cu orice ocazie. Mai mult decât atât, crează-ți singur astfel de ocazii.

Îți dorim mult succes!

 

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyfoodteam.com

Printare
error: Content is protected !!