Articole Populare

Poți scăpa de pietrele de la rinichi în doar 6 zile. Este foarte simplu!

Pietrele din rinichi pot fi scoase ușor și sigur. Problema este în a găsi o rețetă sigură și simplă. Astăzi redacția noastră vă aduce la cunoștință o astfel de rețetă. Ea a fost testată de unul din cititorii noștri.

iata-cum-am-scapat-de-pietrele-de-la-rinichi-in-doar-6-zile-reteta

Este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a folosit-o în decursul a 6 zile. Dumnealui ne-a comunicat că l-a ajutat mult și nu a simțit nici un fel de durere sau disconfort. Citiți această rețetă mai jos.

Iată de ce aveți nevoie:

  • 100 ml – bere
  • 100 ml – ulei de masline extra virgin
  • 100 ml – zeamă de lămâie

Ce faceți mai departe:

Trebuie să amestecați aceste ingrediente într-un vas de sticlă (categoric sunt interzise vasele metalice), până nu obțineți un lichid omogen.

Cum administrați preparatul:

Beți jumate din acest amestec dimineața după micul dejun, iar cealaltă jumătate seara după cină. Faceți așa timp de 6 zile. Aveți grijă ca ingredientele să fie proaspete.

Acest remediu sparge pietrele și le dizolvă. În continuare ele se elimină prin urină.

Atenție! Dacă aveți certitudinea că aveți pietre mari la rinichi, atunci nu folosiți acest tratament. Acest remediu nu va fi în stare să dizolve în întregime pietrele și astfel ele ar putea cauza dureri în timpul eliminării prin tractul urinar.

Vă dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: mujerbellaysaludable.com

Printare
error: Content is protected !!