Articole Populare

PENTRU FUMĂTORI: Eliminați în 3 zile substanțele nocive și depunerile toxice de pe pereții plămânilor. AICI rețeta.

Atunci când vine vorba despre bolile de plămâni, cei mai vizați de aceste afecțiuni sunt fumătorii. Simpla inspirație a aerului poate fi nocivă pentru plămâni, însă fumul de țigară îi răpune la pământ repede și pe neobservate. Totodată, medicii constată ironic și trist faptul că fumatul este un abonament cu plată la cancer pulmonar…

Însă odată ce fumatul nu este lăsat pentru că fumătorul nu poate ori pur și simplu nu vrea acest lucru, în schimb, el poate să-și curețe periodic plămânii de substanțele toxice, lucru care reduce semnificativ probabilitatea apariției afecțiunilor pulmonare.

lungs_16019300_79517700

Cura dată durează 3 zile.

În decursul săptămânii care premerge curei date, fumătorul trebuie să consume multe lactate, de orice tip.

La dejun: Ceai de plante medicinale, 3 felii de lămâie de 0.5 cm grosime și un pahar de suc de morcov.

Între dejun și cină: 400 ml de suc de morcov

La prânz: 200 ml de suc de mere

La cină: 200 ml de suc de banane

Înainte de culcare: Ceai de plante medicinale

Pe durata curei, fumătorul se alimentează în regim normal, cu excepția micului dejun, la care trebuie să refuze pe durata acestor 3 zile.

Aceste 3 zile sunt suficiente pentru a îndepărta o parte semnificativă din substanțele toxice acumulate în plămâni. Cura se repetă o dată la jumătate de an.

Notă: Unii bărbați se pot plânge că această cură ”este prea scumpă”. Ei bine, noi credem că dacă se găsesc bani pentru țigări, se pot găsi și pentru sucuri și plante medicinale.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: justnaturallife.com

Printare
error: Content is protected !!