Articole Populare

Părul nedorit va dispărea pentru totdeauna după 5 minute de masaj cu acest ulei!

Problema creșterii părului în zone ”greșite” este o problemă cu care se confruntă foarte multe femei. Acest păr arată deloc estetic însă înlăturarea lui în cele mai multe cazuri este e afacere suficient de scumpă.

Din fericire există metode mai simple care funcționează mult mai eficient decât produsele cosmetice care promit marea și sarea dar în rezultat ne lasă doar cu buzunarul ”slăbit”. Din acest motiv în acest articol ne-am decis să-ți oferim o metodă simplă și extrem de ieftină cu ajutorul cărei vei putea scăpa de părul nedorit.

Vei avea nevoie de:

  • 1 cană de ulei pentru copii
  • 1 lingură de iod de 2%

Ce faci mai departe:

Amestecă ingredientele, după care masează zona dorită cu acest ulei timp de 5 minute. După aceasta șterge zona cu o cârpă umedă.

Părul nu va dispărea imediat, în schimb va încetini creșterea lui. Este nevoie să aplici metoda de mai multe ori (cu o pauză de o zi între proceduri) pentru a scăpa de păr definitiv.

Nu ezita să distribui acest articol util tuturor persoanelor interesate!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Sursa: naturalmedicinehouse.com

Printare
error: Content is protected !!