Articole Populare

Obține un ten sănătos și curat cu doar două ingrediente naturale

Este bine cunoscut faptul că tenul feţei trebuie curăţat dimineaţa şi seara, indiferent dacă a fost sau nu aplicat machiaj în timpul zilei. Totuşi, te-ai întrebat vreo dată de efectele negative ale produselor artificiale cu adaoși chimici şi teste făcute pe animale?

Echipa Sanatosi.com îţi propune mai jos o soluţie naturală de curăţare a pielii.

Ingrediente: 100 g de bicarbonat de sodiu şi 100 g de ulei de cocos.

Preparare: Iniţial se încălzeşte uleiul de cocos până devine lichid, ulterior se amestecă bine cu bicarbonaul de sodiu până devine o masă omogenă.

Administrarea: Se aplică pe faţă pasta obţinută, se masează fin cu mişcări circulare. Ulterior masca se clăteşte cu apa caldă. Este recomandat să fie folosit de trei ori pe săptămână, timp de o lună.

Soluţia naturală propusă mai sus este benefică pentru toate tipurile de tine. Uleiul de cocos reglează nivelul PH-ului si hidratează pielea. De aceea, preparatul poate fi folosit chiar şi în cazul exfolierii şi arsurilor solare.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.com

Sursa: davidwolfe.com

Printare
error: Content is protected !!