Articole Populare

O tânără s-a dat cu suc de lămâie la subraț. De acum încolo și eu voi face la fel!

Lămâia este folosită nu doar în preparatele culinare, dar, de asemenea, în domeniul sănătății și frumuseții. Acest fruct este celebru datorită proprietăților sale de dezinfectare, de întărire și curățare, care sunt benefice pentru păr, piele și unghii.

0creativefence

Astăzi Perfect-ask.com vă prezintă 7 trucuri de utilizare a lămâii pentru frumusețe și sănătate.

1. Remediu ideal pentru ten

limon-dlya-krasoty_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

Sucul de lămâie are un efect benefic asupra pielii, conferindu-i elasticitate și luminozitate. Aplicați sucul de lămâie pe față cu un disc de bumbac. Această procedură se face doar pe timp de noapte. A doua zi trebuie să utilizați neapărat o cremă de protecție solară.

2. Exfoliant pentru buze

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buzele pot crăpa din mai multe motive. Fie că este vorba de lipsa de vitamine, vântul sau aerul rece al iernii, toți acești factori pot afecta grav starea buzelor. Lămâia este un remediu minunat în lupta cu această deficiență. Dacă veți unge buzele pe timp de noapte cu o picătură de zeamă de lămâie, atunci, peste câteva zile, veți observa că buzele au devenit mai hidratate.

3. Decolorant pentru păr

limon-dlya-krasoty_10cc563dcdd63128538d354f8731b07a

Dacă doriți să vă deschideți podoaba capilară cu 1-2 tonuri, atunci aplicați pe păr suc de lămâie și stați la soare! Părul va căpăta nuanțe noi și strălucire. Pentru a obține rezultate evidente, repetați această procedura o dată pe săptămână.

4. Remediu împotriva punctelor negre

limon-dlya-krasoty_ad6cf175eb8924abdbe7b8494935bc8b

Sucul de lămâie are proprietăți antibacteriene și este ideal pentru tenul gras. Acesta este capabil să elimine toxinele și pătrunde în cele mai profunde straturi ale epidermei. Seara, aplicați un pic de suc de lămâie pe fața curată, după care spălați peste 10 minute.

Atenție! Această procedură este contraindicată dacă urmați să vă expuneți la soare.

5. Spuneți “nu” petelor pigmentare

limon-dlya-krasoty_7f1de29e6da19d22b51c68001e7e0e54

Acneea, expunerea la soare, dieta și alți factori pot cauza hiperpigmentarea pielii. Dacă veți aplica suc de lămâie pe zona afectată 1-2 ori pe săptămână timp de 15 minute, apoi petele deranjante vor fi mai puțin evidente. Utilizați această procedură strict înainte de somn și nu expuneți pielea la razele UV.

6. Remediu pentru întărirea și albirea unghiilor

Hands

Ojele, substanțele chimice conținute în produsele de uz casnic și alți factori pot duce la îngălbenirea și exfolierea unghiilor. Lămâia luptă perfect cu această problemă. Amestecați o linguriță de suc de lămâie cu două linguri de ulei de măsline și aplicați amestecul pe unghii. Rezultatul nu se va lăsa așteptat!

7. Deodorant natural

limon-dlya-krasoty_b8de8363fa82dfb6e410b40296c8bf65

Acidul conținut în lămâie distruge bacteriile, eliminând astfel mirosul neplăcut. În plus, lămâia albește perfect pielea de la subraț. Amestecați suc de lămâie cu miere și fulgi de ovăz. Aplicați amestecul la subraț. Peste o oră clătiți cu apă caldă. Folosirea regulată a acestei măști va da pielii de la subraț o nuanță uniformă.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!