Articole Populare

Nu vei crede ce s-a întâmplat după ce i-a dat soțului ulei de cocos timp de o lună!

În prezent omenirea se confruntă cu o adevărată epidemie de diabet, obezitate și boli cardiovasculare. De asemenea, rata îmbolnăvirii cu Alzheimer la fel a crescut.

Dar care este cauza acestui fenomen?

La prima vedere pare că omenirea duce același mod de viață ca și în trecut, de aceea epidemia acestor boli pare inexplicabilă. Însă cauza acestui fenomen nemaivăzut stă chiar la suprafață, în vizorul oricui.

E drept, suntem același tip de oameni ca și cei din trecut, în spre deosebire de oamenii vechi noi ne alimentăm altfel decât ei. Acest ”altfel” înseamnă de cele mai multe ori ”nesănătos”.

Într-adevăr, Organizația Mondială a sănătății afirmă în unul din ultimele sale raporturi că anume alimentația greșită este principala cauză a îmbolnăvirii oamenilor. Într-un fel, acest lucru pare evident.

Dr. Mary Newport este medic neonatolog care studiază boala Alzheimer de mai bine de 30 de ani și cu părere de rău această boală a bătut și la ușa casei sale când a aflat că soțul ei, Steve, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost diagnosticat cu demență progresivă.

Cât nu era prea târziu, dr.Newport  și-a spus că trebuie să-și salveze soțul, de aceea reieșind din practica sa de medic, ea i-a prescris soțului o cură cu ulei de cocos.

Steve nu trebuia să facă altceva decât să consume zilnic câte 2 linguri de ulei de cocos. Deja după o lună rezultatele erau incredibile: Boala nu mai progresa și chiar erau semne că ea dispare! În câteva luni Steve și-a revenit aproape complet și asta datorită unei simple cure cu ulei de cocos!

Este incredibil să constați cât de simplu poate fi tratată demența progresivă și stopată apariția ei! Acest efect se datorează faptului că uleiul de cocos elimină colesterolul din creier, lucru care contribuie la refacerea lui.

Consumă și tu ulei de cocos pentru a preveni această boală!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: naturalandhealthylives.com

Printare
error: Content is protected !!