Articole Populare

Nu o să-ți vină să crezi ce poți face cu zațul de la cafea! Toate femeile trebuie să știe asta!

Dacă până acum ați aruncat zațul de la cafea, după ce veți citi acest articol cu siguranță nu veți mai face asta! De ce să arunci zațul când el poate fi folosit în atât de multe modalități?

Iată ce poți face cu zațul de la cafea:

1. Zațul este un îngrășământ puternic, de aceea îl poți pune în pământul de la flori.

2. Sperie gândacii – gândacii nu suportă mirosul de cafea. Presărați puțin zaț în zonele vulnerabile ale locuinței.

zex2lu7-1

3. Sperie pisicile vecinilor – pisicile la fel nu suportă acest miros. Amestecă zaț de cafea cu coji rase de portocală, apoi presară amestecul în curte. Pisicile vecinilor vor ezita să intre în curtea ta.

4. Curăți șemineul – umezește zațul și presoară-l peste cenușa din șemineu. Astfel, cenușa nu se va răspândi iar casa ta va mirosi a cafea.

5. Odorizant gratuit – pune zaț într-o șosetă și ascunde șoseta după un obiect în casă sau mașină. Cine nu iubește mirosul de cafea?

6. Elimină mirosul de țigări – zațul are proprietatea de a atrage mirosul neplăcut de țigară, de aceea puneți zaț în scrumieră.

7. Elimină mirosul neplăcut din frigider – zațul de cafea atrage orice tip de miros, inclusiv mirosul din frigider.

8. Eficient contra celulitei – amestecă un albuș de ou cu zațul de la o cafea, aplică amestecul peste coapsă sau fund, după care înfășoară zona cu o folie de plastic. Repetă procedura pentru un efect mai puternic și de lungă durată!

9. Exfoliant eficient – zațul îndepărtează ușor pielea moartă și tonifică pielea, oferindu-i un aspect și miros plăcut!

10. Lifting facial gratuit – amestecă un albuș de ou cu zațul de la o cafea și aplică masca pe față. După ce masca s-a uscat, spală fața cu apă călduță și privește-te în oglindă. Îți va plăcea ceea ce vei vedea colo!

 

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: naturallivingideas.com

Printare
error: Content is protected !!