Articole Populare

Mirosul de la subraț poate fi anihilat o dată pentru totdeauna! Încearcă și tu!

În cele ce urmează vă prezentăm 6 metode de a scăpa de mirosul de la subrat. Încearcă-le pe toate pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine.

1 Săpunul natural

Săpunurile de castilia sunt foarte bune în acest sens, dar săpunul din lapte de capră e incomparabil mai bun. Ambele ucid bacteria care provoacă mirosul respingător.

2 Oțetul de mere

Avantajul oțetului de mere constă în aceea că poate fi aplicat cu ajutorul pulverizatorului. Pentru un efect mai bun, amestecă oțetul de mere cu suc de lămâie.

3 Uleiul de arbore de ceai

Cu ajutorul lui scapi de două probleme dintr-o dată, pentru că uleiul de arbore de ceai nu este doar agent antibacterian, ci și antifungic!

4 Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu are proprietatea de a menține pielea uscată pe parcursul zilei, ceea ce împiedică înmulțirea bacteriilor.

5. Lămâia verde

Dacă încerci să folosești lămâia, trebuie să știi că o lămâie îți ajunge pentru o săptămână. Puțin suc stors omoară toată bacteriile. Plus, îți conferă un miros și o senzație de prospețime.

6 Apa oxigenată

Apa oxigenată deja în sine este bună și eficientă pentru a înlătura mirosul neplăcut, dar dacă o mai amesteci și cu puțină apă de trandafir, obții deja un veritabil parfum!

Autor text: sanatosi.com

Sursa: http://familylifegoals.com

Printare
error: Content is protected !!