Articole Populare

Miraculoasa rețetă pentru o viață sănătoasă și lungă, folosită de un apicultor de 95 de ani!

Miroslav Pacek este un apicultor polonez celebru, care devenit o adevărată legendă în rândul apicultorilor din Polonia. Totodată, el este președintele de onoare al apicultorilor din Polonia, organizație care întrunește 2400 de producători. Și asta în condițiile când Miroslav are 95 de ani!

Pan Miroslav (așa cum îi spun prietenii) în prezentă are grijă de 170 de stupi, un lucru care îi cere o dedicație totală.

reteta-miraculoasa-pentru-o-viata-lunga-si-sanatoasa-facuta-de-un-apicultor-in-varsta-de-95-de-ani

Cu toate acestea Miroslav îndeplinește toate lucrările ușor și spune că la sfârșitul zilei de muncă este doar cu puțin mai obosit decât atunci când avea 20 de ani. Dar cum îi reușește lui această performanță?

Pan Miroslav afirmă că totul este foarte simplu. El consumă propria producție, adică mănâncă multă miere și polen.

”Mulți mă întreabă cum de reușesc să rămân activ și energic la această vârstă. De fapt, am preluat acest caracter de la albine, care mereu sunt în mișcare și nu au timp să se plângă pe viață. Însă caracterul albinelor nu este suficient. Eu nu folosesc creme, pastile contra îmbătrânirii și alte prostii pentru a rămâne tânăr fizic. Pur și simplu mănânc miere și polen, pe care le amestec cu alte produse naturale. Natura ne face tineri, nu pastilele ”, afirmă Miroslav.

Fiind întrebat de jurnaliști cu ce anume amestecă miere și polenul, Pan Miroslav a rupt o filă din carnetul său, a scris ceva pe ea, apoi a înmânat-o jurnaliștilor. Iată ce era scris pe filă:

  • 500 de grame de miere
  • 500 de grame de lamâi
  • 100 de grame de polen
  • 1 linguriță de scorțișoară

”Amestec toate acestea apoi pun o linguriță de amestec într-o cană cu apă caldă. Beau de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese câte o astfel de cană.

Asta e tot!

P.S. Fac acest lucru deja 57 de ani.”

Încearcă și tu acest elixir verificat al tinereții și sănătății!

Îți dorim să trăiești 100 de ani!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthonlinecentral.com

Printare
error: Content is protected !!