Articole Populare

Medicul oncolog Cătălin Costovici ne dezvălue câteva secrete despre cancer

Medicul oncolog Cătălin Costovici a explicat într-un interviu care sunt, după părerea lui, cauzele care provoacă apariția cancerului.

El susține că în această problemă sunt implicați factorii de mediu și anume aerul respirat și alimentația nesănătoasă. Printre factorii de risc se mai enumeră radiațiile și stresul. Dar care este cauza primordială a apariției cancerului nu se știe încă.

În rândul bolnavilor circulă miturile precum că carnea hrănește celulele cancerogene. Despre aceasta, medicul susține că le recomandă pacienților o dietă echilibrată, bogată în fructe, legume, dar și carne.

Carnea este o sursă importantă pentru pacienții care sunt supuși tratamentului intensive oncologice. Carnea este o sursă importantă de proteine de calitate înaltă.

El recomandă să evităm carnea procesată (crenvuști, mezelui, cârnațuri, parizer, carnea mărunțită). Este o otravă adevărată deoarece conține coloranți, E-uri și stabilizatori.

Dar despre pâine, medicul oncolog spune că e bună cea care se întărește a doua zi. Pâinea care are un termen de valabilitate lung conține suplimente dăunătoare sănătății, care duc la agresarea ADN-ului. Iar din aceste agresări poate lua razna o celulă.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Adaptarea: Echipa sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!