Articole Populare

În maxim 3 zile vei scăpa de gripă și răceală după ce vei folosi ASTFEL bicarbonatul de sodiu!

Iarna înaintează agresiv și răceala sau gripa ne poate lua prin surprindere. Iată de ce este nevoie să fim pregătiți să înfruntăm aceste boli cât mai repede și eficient. Totodată, este de dorit să folosim un tratament care să nu dăuneze celorlalte organe și țesuturi.

Știm că multe pastile anti-răceală vindecă aceste rapid boli, însă ele au efecte adverse, chiar și atunci când acest lucru nu este specificat. Iată de ce trebuie să înlocuim atât cât este posibil preparatele medicamentoase cu cele naturiste.

a-baut-o-cana-de-apa-cu-bicarbonat-de-sodiu-in-fiecare-dupa-o-luna-corpul-ei-era-de-nerecunoscut-411040

În acest articol îți vom spune cum te poți trata de aceste boli specifice iernii, doar cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este o substanță care ne poate fi de foarte mare ajutor și care totodată nu are efecte adverse pentru sănătate.

Iată ce trebuie să faci:

În prima zi 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu se dizolvă în 300 ml de apă. Preparatul se administrează pe tot parcursul zilei.

A doua zi dizolvi 2 linguri de bicarbonat de sodiu în 200 ml de apă. Bei băutura ca în prima zi.

În ziua a treia, dizolvi doar 1 linguriță de bicarbonat de sodiu în 100 ml de apă. Bei tot preparatul dimineața.

După aceasta răceala și gripa va dispărea complet.

Acest remediu naturist contra gripei și răcelii a fost elaborat încă în anul 1923 de renumitul Dr. Volney S. Cheney și este folosit până în prezent cu succes în toată lumea.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: livingtraditionally.com

Printare
error: Content is protected !!