Articole Populare

Pune pe noptieră 3 lămâi tăiate și viața ta se va schimba pentru totdeauna!

Energia negativă  ne poate influența sănătatea, relațiile familiale și succesul. Nu avem nevoie de multe argumente care ar demonstra această afirmație. Viața noastră este un argument suficient.

Imagini pentru lemon

În acest articol vom vorbi despre energii pozitive și negative. Chiar dacă nu toți cred în ele, aceasta nici nu este necesar. Important că în viața ta vor începe schimbări majore (spre bine), după ce vei încerca să faci cele ce urmează:

Ce trebuie să faci:

Se știe că lămâile pot atrage în sine energiile și vibrațiile rele. Ca să le eviți, trebuie să pui 3 lămâi verzi în 3 locuri diferite din casă. Apoi observă dacă acestea peste un timp s-au făcut galbene ori s-au înnegrit. Dacă s-au făcut galbene, înseamnă că această zonă din casă e curată de energii rele, iar dacă s-au înnegrit, pune lămâi verzi aici până și acestea vor deveni galbene. Atunci vei afla că și această zonă din casă s-a curățit de energiile rele. După aceasta, nu mai trebuie să pui lămâi în casă, pentru că locuința ta s-a făcut liberă de energiile rele o dată și pentru totdeauna și vei fi mult mai fericită.

Mai poți încerca și altă metodă:

Taie 3 lămâi galbene și pune-le pe noptiera ta. Acestea nu doar că vor împrospăta aerul din cameră, dar vor atrage și energiile negative din casă. Dimineața, aruncă lămâile la gunoi. Fă aceasta timp de câteva seri. Vei observa după aceasta schimbări în viața ta. Plus, te vei simți mult mai bine și mai încrezută în sine.

Dacă te simți prost deja de mult timp și ai probleme în viață, poartă mereu cu tine o lămâie mică. Ea trebuie să fie talismanul tău pe un timp. Cu ajutorul ei, vei trece peste greutăți mult mai ușor.

Desigur, toate aceste lucruri funcționează doar în calitate de placebo. Dar este important că funcționează!

Îți dorim mult succes în viață!

 

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!