Articole Populare

Industria farmaceutică ţine ascuns adevărul despre combinaţia acestor 3 ingrediente

Cancerul este una dintre cele mai grave boli, aproape netratabilă. Însă, putem preveni apariţia acesteia, evitând consumul de carne roşie, de exemplu.

Ţinând cont de faptul că nu toţi cei ce suferă de cancer îşi pot permite tratamente scumpe, există 3 ingrediente benefice, care sunt ieftine şi la îndemâna oricui.

Imagini pentru aloe vera honey

Tratament natural împotriva cancerului

Ingrediente:

  • 350 g de aloe vera
  • 6 linguri de alcool 40%
  • 50 g de miere organică

Indicaţii:

Spală frunzele de aloe vera, îndepărtează pieliţia şi ia partea interioară. Apoi, pune-le în blender, împreună cu celelalte ingrediente şi amestecă-le până obţii o pastă. Păstrează amestecul într-un borcan de sticlă.

Mod de utilizare:

Consumă câte o lingură de 3 ori pe zi, înainte de mese. Remediul are o aromă intensă, cu care te vei obişnui rapid. Acesta previne cancerul şi stopează dezvoltarea lui.

Alte sfaturi de prevenire a cancerului

Renunţă la fumat. Peste 30% de cazuri de cancer sunt cauzate de tutun. Persoanele care fumează sunt predispuse să dezvolte cancer pulmonar. Şi excesul de greutate este un factor de risc. Iar regimul alimentar nesănătos, poate duce la cancer de colon, la sân sau de prostată.

Evită expunerea excesivă la soare. Trebuie să te bronzezi cu grijă, în condiţii adecvate.

Foloseşte creme cu protecţie solară, pentru a proteja pielea de razele ultraviolete.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthyfoodhelp.net

Printare
error: Content is protected !!