Articole Populare

Iată cum poți scăpa de nodulii subcutanali (lipoame) în doar 8 zile fără operație!

Toată lumea știe că nodulii subcutanali apar în zona capului, brațelor, axilelor și gâtului. Ei nu sunt estetici, iar uneori creează disconfort și dureri. Cauza precisă a apariției nodulilor nu este cunoscută, însă se crede că aceștia apar din cauza obezității și a moștenirii genetice.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva metode de a scăpa de nodulii subcutanali (numiți uneori și lipoame) apelând doar la remedii naturiste:

suferi-de-noduli-subcatanati-lipoame-iata-cum-poti-scapa-de-ei-in-doar-8-zile-fara-a-recurge-la-operatie

Mierea și făina

Amestecă o cantitate egală de făină și miere, iar amestecul rezultat aplică-l pe nodul. Stratul trebuie să fie gros. Aplicați un bandaj peste nodul. Amestecul de miere și făină de pe nodul trebuie înnoit la fiecare 24 de ore. Terapia completă durează aproximativ o săptămână

Mușcătura de albine

Dacă nu ai alergie la înțepăturile de albine, atunci trebuie să iei o albină cu ajutorul unei pensete și să o pui pe nodul, după care trebuie să o provoci să te înțepe. Înțepătura trebuie să vină pe nodul. Este nevoie de puțin curaj, în schimb nodulul în scurt timp se va absorbi.

Propolisul

Poți încerca să aplici peste nodul propolis timp de mai multe zile. Țesutul adipos trebuie să se absoarbe după aceasta.

Gălbenușul de ou cu sare

Bate un gălbenuș cu 2 linguri se sare, iar pasta formată aplic-o peste nodul, până ce nodulul va ceda.

Uleiul de măsline cu curcuma

Amestecă ulei de măslină cu praf de curcuma. Trebuie să obții o pastă groasă, care trebuie aplicată peste nodul, timp de câteva zile.

Poți încerca aceste remedii unul după altul, pentru a vedea care ți se potrivește mai bine.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifetricks.com

Printare
error: Content is protected !!