Articole Populare

Iată care sunt plantele cu care scapi cel mai rapid de kilogramele în plus și obezitate!

O persoană devină obeză atunci când depășește greutatea optimă a corpului cu 20%. Până la această valoare se spune că ea doar are ”kilograme în plus”.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, atât obezitatea cât și kilogramele în plus suprasolicită organismul și corpul uman, cauzând uzura lui rapidă.

esuiaab

Astfel, în cazul obezității o boală de inimă apare de 3 ori mai des, apare de 4 ori mai repede hipertensiunea arterială și crește de 5 ori probabilitatea îmbolnăvirii cu diabet. Astfel, persoanele obeze dar și cele cu kilograme în plus (la acestea probabilitatea îmbolnăvirii cu bolile menționate la fel crește, însă cu jumătate de valoare), trebuie să slăbească rapid pentru a evita aceste boli.

Desigur, poți slăbi nu consumând carne și făinoase, dar plante. Dar nu slăbești cu oricare plantă. În acest articol îți vom spune cu care plante poți slăbi în cel mai scurt termen. Toate aceste plante fac ca glandele să secrete mai mult cortizol, un hormon responsabil de arderea grăsimii.

1. Frunza de țelină – este necesar să bei câte 0.5 pahar de suc de țelină, de 2 ori pe zi, timp de 7-21 zile. Îl poți dilua în suc de morcov pentru o asimilare mai bună.

2. Fructele de soc – în prima zi se ia 1 linguriță de fructe de soc, în ziua doi – 2 lingurițe și tot așa până în ziua a 7-ea, când trebuie să consumi 7 lingurițe de fructe de soc. În restul zilelor continui să consumi câte 7 lingurițe.

3. Trei frați pătați – 1 linguriță de tinctură se amestecă în 100 ml de apă și se bea de 4 ori pe zi, timp de 30 de zile.

4. Mărarul – trebuie să beai câte 50 ml de suc de mărar înainte de prânz și cină, timp de 1-2 luni.

5. Semințele de in – 2 linguri de semințe de in se pun în apă caldă pentru 2 ore la macerat la temperatura camerei. Se bea nefiltrat câte un pahar pe zi.

Îți dorim să slăbești ușor!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!