Articole Populare

Iată care sunt cele 4 produse care îți curăță plămânii de gudron și nicotină! Toți fumătorii trebuie să știe asta!

Dacă ești fumător atunci trebuie să știi că fumatul îți va influența oricum starea de sănătate. Dacă fumezi de mult timp și ai plămânii curați, nu dispera. 🙂 Fumatul mai degrabă sau mai târziu își va spune cuvântul, important este ca acesta să nu fie ultimul cuvânt.

Faptul că ești fumător presupune că trebuie să ai o grijă mai mare de plămânii tăi, deoarece cu vremea în ei se acumulează toxine, gudron și nicotină. Dacă nu elimini aceste substanțe la timp, ele îți vor crea stări de înădușeală, în cel mai bun caz. În cel mai rău caz te vei alege cu cancer de plămâni, de aceea trebuie să-ți asumi acest lucru.

În continuare îți propunem 4 produse care elimină substanțele toxice din plămânii tăi. Ar trebui să le consumi cât mai des!

smokers-should-read-this-these-4-ingredients-can-purify-your-lungs-from-nicotine-and-tar1

Iată care sunt acestea:

1. Seleniul – este un elemente chimic care nu poate fi găsit în stare liberă. În schimb el se găsește în nuci, de aceea consumă nuci cu orice ocazie.

2. Usturoiul – conține antioxidanți puternici. O parte dintre aceștia au proprietăți purificatoare, adică ele elimină toxinele din corp, inclusiv din plămâni. Usturoi trebuie să consume persoanele bolnave de aceste afecțiuni pulomonare:

  • Tuberculoză
  • Pneumonie
  • Bronșită
  • Congestie pulmonară
  • Astm
  • Tuse convulsivă

3. Ghimbirul – este cunoscut mai ales în calitate de aliment care accelerează metabolismul. Este exact acel efect de care au nevoie fumătorii, pentru că un metabolism mai rapid presupune o evacuare mai eficientă a substanțelor toxice din corp.

4. Grapefruitul – Încă un aliment bogat în antioxidanți. Îl poți folosi în locul usturoiului. Totodată, nu este recomandat să consumi grapefruit dacă ai probleme cu stomacul.

Consumă aceste alimente cât mai des și cu orice ocazie. Perfect ar fi dacă ți-ai crea singur aceste ocazii.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: naturalcuresandhomeremedies.com

Printare
error: Content is protected !!