Articole Populare

Iată care ar putea fi cauza mirosului neplăcut din gură: înlătură aceasta și mirosul va dispărea!

Îngrijiți mereu cavitatea bucală prin folosirea pastei de dinți, periuței de dinți, aței dentare și apei de gură, însă nici un rezultat? Sunteți nevoiți periodic să vă împrospătați respirația în timpul zilei? Cauza mirosului neplăcut poate să se ascundă în dopurile cazeoase care se află în gât.

пробки в горле

Dopuri în gât

Acești noduli gălbui-albicioși de consistența brânzei cu un miros foarte neplăcut care, de obicei, se formează ca rezultat al inflamațiilor cronice ale glotei și a migdalelor – amigdalită.

пробки в горле

Medicina naturistă dispune de un șir de remedii care vă vor ajuta să scăpați de aceste dopuri.

1. Clătirea gâtului cu bicarbonat de sodiu

Diluați în 200 ml de apă fierbinte 0.5 linguriță de bicarbonat de sodiu, 0.5 linguriță de sare și 2-3 picături de iod. Clătiți foarte bine gâtul cu această soluție de câteva ori pe zi, aplecând capul cât mai mult în spate. Nu înghițiți soluția!

2. Clătirea gâtului cu alcool (țuică)

Este un remediu extravagant, dar foarte eficient! După această procedură este binevenit să nu urcați la volan…

3. Clătirea gâtului cu plante medicinale

Amestecați în proporții egale flori uscate de mușețel, salvie, coada șoricelului. Turnați peste 2 linguri de amestec de plante 200 ml de apă fierbinte, lăsați să se infuzeze și să se răcorească până la temperatura camerei.

Nu se recomandă înlăturarea și scobirea dopurilor de amigdalită de sine stătător, deoarece puteți trauma amigdalele și laringele. Adresați-vă medicului pentru o astfel de procedură.

Video de mai jos nu este pentru cei slabi de fire. Este o demonstrație a cât de multe se pot acumula în amigdale.

 

Pe lângă clătiri, un efect pozitiv îl are poziția leului folosită în yoga pentru tratarea bolilor de gât acute și cronice. Toți care au încercat această metodă, deja au uitat de angină!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!