Articole Populare

A fost găsită alternativa naturală pentru Paracetamol și Ibuprofen! Efecte adverse -zero!

Ibuprofenul și Paracetamolul în prezent sunt cele mai accesibile medicamente pentru dureri. Cu toate acestea, ele elimină doar durerea, însă nu influențează în nici un fel sursa durerii. De asemenea, aceste preparate pot avea efecte adverse și provoca dependență.

Recent, dr. Isaac Eliaz (în imagine) e demonstrat că Ibuprofenul și Paracetamolul cauzează probleme grave la stomac și ficat. Fiind întrebat de jurnaliști dacă putem substitui aceste preparate și cât ne-ar costa această înlocuire, dr. Eliaz a răspuns că putem face asta ușor și cu bani puțini. Mai mult decât atât, reputatul doctor a afirmat că noi deja avem în bucătărie alternativa acestor medicamente!

dr_isaac_eliaz

Iată care sunt acestea:

Turmericul – un condiment adus la noi tocmai din India. Însă el nu este doar un simplu condiment. Compusul său activ curcumina este în stare să neutralizeze durerile din corp. De asemenea, el ne conferă longevitate și protecție împotriva bolilor cardio-vasculare.

Ghimbirul – această plantă la fel reduce durerile. În plus, elimină inflamațiile și accelerează circulația sanguină, astfel încât organismul funcționează mai eficient.

În continuare vă prezentăm o listă de substanțe care reduc durerea pe cale naturală:

  • Capsaicina – este un compus care se găsește în ardeiul iute și care îi conferă gustul specific. Capsaicina blochează durerile musculare.
  • Vitamina D – se găsește în morcov sau este sintetizată de corp atunci când suntem expuși la lumina soarelui.
  • Vitaminele din complexul B – eficiente contra durerilor de natură nervoasă (de ex. neuropatia periferică)
  • Magneziul – contribuie la relaxarea mușchilor. Elimină spasmele musculare și anihilează durerile asociate cu mușchii.
  • Glucozamină – menține sănătatea cartilajelor și elimină durerile de la nivelul articulațiilor.
  • Boswellia – un supliment extras din arborele de tămâie. Poate fi găsită în magazinele naturiste. Elimină durerile de genunchi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l pe Facebook!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: dreliaz.org

Printare
error: Content is protected !!