Articole Populare

Fagurele de miere are efecte uimitoare! Dacă îl mesteci zilnic vei ţine bolile la distanţă cel puţin 4 ani

Fagurele de miere conţine compuşi care sunt prezenţi în toate celelalte produse apicole. Acesta întăreşte imunitatea, curăţă dinţii, dezinfectează cavitatea bucală, tratează gingiile inflamate şi ajută la îndepărtatrea tartrului. Are efecte pozitive asupra căilor respiratorii, asigurând organismul cu substanţele nutritive necesare pentru a lupta cu bolile.

chew-honeycomb-with-honey-you-will-not-get-sick-and-catch-viruses-for-at-least-four-years

De asemenea fagurele este bun în tratarea răcelilor. Este recomandat să se mestece zilnic un fagure, timp de o oră. Ceara rămasă poate fi aruncată sau înghiţită, deoarece este benefică pentru bolile de stomac. Tratamentul durează 3-4 zile, pănâ când răceala este eliminată.

Pentru a întări eficient organismul, este recomandată mestecarea unui fagure zilnic, câte 30 de  minute, timp de 30 de zile, de 2 ori pe an. Acest tratament ar trebui urmat înainte de sezonul rece şi la sfârşitul lui.

Potrivit studiilor, cei care au consumat regulat fagure de miere din copilărie, au suferit de boli destul de rar.

Mestecatul fagurilor de miere este recomandat şi persoanelor care suferă de paradontită şi sângerare gingivală. Mestecaţi fagure de miere timp de 7 zile şi veţi scăpa de tartru, gingiile fiind mai sănătoase.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: naturalhealthcareforyou.com

Printare
error: Content is protected !!