Articole Populare

Ea și-a frecat picioarele cu bicarbonat de sodiu în fiecare zi, timp de 2 săptămâni. Rezultatul? N-am mai văzut așa ceva!

Bicarbonatul de sodiu m-a ajutat să scap de bătături și de micile crăpături din călcâie! Încercasem de toate… Nici cremele speciale, nici uleiurile nu mă ajutau să obțin o piele perfectă pe picioare!

Dacă purtați o încălțăminte nepotrivită mărimii piciorului dvs, dacă aveți tălpile late, oasele de la picioare proeminente sau varice, dacă picioarele vă sunt adesea umflate – atunci un remediu mai bun decât bicarbonatul de sodiu, nu veți găsi! Iată care este această rețetă eficientă.

сода для ног

Bicarbonat de sodiu

Veți avea nevoi de următoarele

  • 5 lingurițe de bicarbonat de sodiu
  • puțin gel de duș
  • câteva picături de ulei esențial (de lămâie, portocală, levănțică)

Mod de aplicare

  1. Pentru a îmbunătăți efectul acestei proceduri trebuie să vă aburiți picioarele. Țineți picioarele în apă fierbinte timp de 5 minute.
  2. Amestecați bicarbonatul de sodiu, uleiurile esențiale și gelul de duș, astfel încât să obțineți o pastă. Frecați cu acest amestec pielea picioarelor, în timp ce masați delicat picioarele.
  3. Dacă pielea este prea aspră, puteți utiliza o perie sau o piatră ponce pentru a freca călcâiele cu bicarbonat de sodiu.
  4. Clătiți picioarele și dați-le cu o cremă hidratantă.

Tratarea picioarelor cu bicarbonat de sodiu va da rezultate în 2 săptămâni! Frecați piciorele cu bicarbonat de sodiu și veți scăpa nu numai de problemele cosmetice. Bicarbonatul de sodiu este un remediu foarte eficient împotriva infecțiilor fungice.

Masca de picioare cu bicarbonat de sodiu vă ajută să scăpați de transpirația excesivă și mirosul neplăcut.

Puteți încerca și în alt mod: băile cu bicarbonat de sodiu, făcute în mod regulat, contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea sănătății pielii de pe picioare. Încercați acest remediu uimitor și veți rămâne impresionată de rezultate!

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!